Wonen aan de Vliet

De morgenzon verlicht uw slaapkamer en doet u ontwaken. Als u uw ogen opent, dan ervaart u de rust en ziet u de blauwe lucht, landgoed Dorrepaal, veel groen en de eerste bootjes die over de Vliet varen. U waant zich in een landelijke omgeving, terwijl de winkels in het monumentale Huygenskwartier, een treinstation en diverse uitvalswegen zich op nog geen 5 minuten afstand bevinden. Dat is Wonen aan de Vliet.

Suo Marte Projectontwikkeling realiseert dit kleinschalige en exclusieve project aan het Westeinde in Voorburg. Direct aan de Vliet worden 4 ruime en luxe appartementen en 2 halfvrijstaande villa's ontwikkeld. De oppervlaktes variëren van circa 132m2 tot ruim 200m2, met zeer ruime buitenruimtes. 

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor dit unieke project of meteen de woning of het appartement van uw voorkeur reserveren. U vult hiervoor het contactformulier in. Het verkoopteam neemt dan contact met u op. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een afspraken maken. Zie hiervoor de verkoopinformatie.

Suo Marte Projectontwikkeling.